Kontakt

Dragi posetioci, možete nas kontaktirati putem naših telefona, email-ova ili kontakt formulara sa ove stranice. Očekujemo Vaše komentare i sugestije u vezi sa našim radom. Putem naše web prezentacije prikazali smo Vam samo deo našeg širokog asortimana. Kompletnu ponudu možemo adaptirati vašim željama kada su boje, veličine i materijali izrade u pitanju. Putem našeg sajta informišite se o našim proizvodima, a mi ćemo se potruditi da Vas prijatno iznenadimo kvalitetom i brzinom izrade.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet poruke

  Vaša poruka

  • Kontakt informacije

   SZR "Zora Plus"
   Ulica: Nenadovićeva 8
   34000 Kragujevac
   telefon: +381 34 313 092
   mobilni: +381 64 245 07 99
   e-mail: office@zoraplus.com
   web: www.zoraplus.com

  Kontaktirajte nas…

  Možete nas kontaktirati putem naših telefona, email-ova ili putem formulara sa kontakt stranice. Očekujemo Vaše komentare i sugestije u vezi sa našim radom. Putem naše web prezentacije prikazali smo Vam samo deo našeg širokog asortimana.

  [google-translator]

  Isporuka…

  pogledajte naš asortiman i modele, odaberite željene proizvode, a sve ostalo prepustite nama. Nakon izrade poručenih proizvoda iste ćemo dopremiti do Vas. Ne gubite vreme, prepustite da vašu pčelarsku opremu, radna i reklamna odela proizvode profesionalci.

  Asortiman za sve generacije…

  Kompletnu ponudu možemo adaptirati vašim željama kada su boje, veličine i materijali izrade u pitanju. Putem našeg sajta informišite se o našim proizvodima, a mi ćemo se potruditi da Vas prijatno iznenadimo kvalitetom i brzinom izrade.